Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Komuniké ze setkání členů Konference biskupů Slovenska

Datum publikace18. 7. 2012, 14.54
TiskTisk

V úterý 17. července 2012 se v Donovalech na Slovensku sešli slovenští biskupové - členové Konference biskupů Slovenska. Zabývali se aktuální situací církve na Slovensku.

Donovaly: Součástí diskuse byly i otázky spojené s rozhodnutím Svatého otce Benedikta XVI. o odvolání trnavského arcibiskupa Mons. Roberta Bezáka z úřadu.

'Svatý Otec učinil toto rozhodnutí po osobním a důkladném seznámení se s výsledky apoštolské vizitace a komunikace mezi arcibiskupem Bezákem a příslušnými kongregacemi. Biskupové setrvávají na svém předchozím stanovisku a přijímají rozhodnutí Svatého otce', stojí v oficiálním vyjádření Konference biskupů Slovenska.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou