Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Postgraduální studium kanonického práva v Brně

Datum publikace1. 8. 2012, 10.06
TiskTisk

V říjnu tohoto roku bude ve spolupráci s Katolickou Univerzitou v Lublinu zahájeno v brněnské diecézi postgraduální studium kanonického práva. Přihlášky ke studiu lze podat do 24. srpna 2012. 

Brno: Postgraduální studium kanonického práva bude probíhat ve Vranově u Brna ve spolupráci s Katolickou Univerzitou v Lublinu. Studium je koncipováno jako souhrn všech církevně právních odvětví, s možností specializace na východní právo. Cílem je vzdělání odborných pracovníků diecézí, a to nejen v oblasti církevního soudnictví, ale také církevní administrativy.

Přihlášky ke studiu lze podat do 24. srpna 2012 na adrese Akademie kanonického práva (Petrov 5, 602 00 Brno), která toto studium zprostředkovává.

Více informací o studiu a přihlášky jsou k dispozici na webových stránkách: www.akademie.biskupstvi.cz
 

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou