Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Sociální problematika JE velkým tématem církve

Datum publikace14. 8. 2012, 14.18
TiskTisk

Někteří levicoví politici se v poslední době nechali slyšet v médiích, že se církev nevyjadřuje k sociálním tématům. To rozhodně není pravda!

Sociální problematika je jedním z velkých témat celé katolické církve, ke kterému se pravidelně vyjadřuje. Když pomineme sociální nauku církve rozvinutou v mnoha papežských encyklikách, papežskou radu Iustitia et Pax, která je zřízena právě proto, aby se touto otázkou zabývala, tak čeští a moravští biskupové vydali 26. dubna 2012 společné prohlášení k situací v české společnosti: Slovo biskupů ve společnosti.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou