Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Kampaň v MF Dnes ukazuje přínos církví společnosti

Datum publikace4. 9. 2012, 13.13
TiskTisk

Počínaje dnešním dnem (4. září 2012) naleznou čtenáři MF Dnes na stránkách svého deníku inzerát, který má po tři dny za úkol pozitivně přiblížit společnosti činnost církví. V duchu hodnot vyznávaných církvemi je první z nich zaměřen na církevní stavby, tématem druhého je kultura a poslední inzerát ve čtvrtek 6. září 2012 upozorní na činnost církví v oblasti sociálních služeb. 

Tento inzerát s mottem: „Setkávání s neviditelným zanechává viditelné stopy“ společně zveřejňuje Česká biskupská konference, Ekumenická rada církví a Federace židovských obcí.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou