Lupa
Obsah Obsah
Portál

Zahájení akademického roku 2012/2013 na Petrově

Datum publikace22. 9. 2012, 18.38
TiskTisk

V úterý 2. října 2012 v 19.00 hodin v katedrále svatého Petra a Pavla na Petrově zahájí  brněnský biskup Vojtěch Cikrle nový akademický rok.

Brno: Již tradičně po bohoslužbě zástupci jednotlivých fakult přivítají mezi sebou studenty prvních ročníků. Středoškolští, ale především  vysokoškolští studenti se v Brně při bohoslužbě setkávají každé pondělí v 19.00 hodin v jezuitském kostele Nanebevzetí Panny Marie a v úterý v 19.00 hodin v katedrále sv. Petra a Pavla.

Své služby, nabídky, programy a nejrůznější kulturní a společenské akce pro ně nabízí Studentské centrum se sídlem v Kozí ulici 12 či Vysokoškolské katolické hnutí, které v Brně působí od roku 1990 (www.vkhbrno.cz).

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou