Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Festival VOX 012 vyhlásil soutěž Nová tvář festivalu

Datum publikace18. 9. 2012, 16.16
TiskTisk

Benefiční křesťanský hudební festival VOX přichází se zajímavou nabídkou pro nadané hudebníky. Soutěž je určena českým či slovenským skupinám nebo jednotlivcům, jejichž autorská tvorba odráží křesťanský pohled na život a svět. Účastník by též doposud neměl vystoupil v hlavním programu festivalu VOX a či se stát vítězem této soutěže v minulých letech.

Praha: Kapely a interpreti se mohou hlásit do 11. listopadu 2012. Organizátoři však doporučují učinit tak již do 1. října 2012, kdy bude spuštěno divácké hlasování. Hlasování bude možné do 11. listopadu 2012 a bude probíhat formou SMS zprávy s kódem vybraného interpreta.

Pište na mailovou adresu vox@signaly.cz a k mailu označenému „Nová tvář“ připojte:

název kapely (jméno interpreta)
jméno kontaktní osoby
spojení (mail, telefon, poštovní adresa)
odkaz na webové stránky (maximálně tři – např. oficiální stránky plus youtube, bandzone nebo myspace apod.)

Doporučujeme také zaslat:

1x foto (vyšší rozlišení)
profil kapely, který bude umístěn na webu festivalu (max. 1000 znaků)

Dva nejúspěšnější interpreti vzešlí z SMS hlasování zahájí půlhodinovými sety letošní ročník festivalu VOX 012 v Praze, a to v sobotu 24. listopadu 2012 . O absolutním vítězi soutěže rozhodne publikum přímo na festivalu a vítěz získává možnost vystoupit na příštím ročníku se svým programem ve stejné délce jako ostatní kapely.

Více informací o festivalu najdete na www.vox.signaly.cz.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou