Lupa
Obsah Obsah
Portál

Říjnové číslo časopisu IN!- dívčí svět 2012

Datum publikace26. 9. 2012, 15.26
TiskTisk

Říjnové číslo magazínu In! přináší řadu zajímavostí o lidech kolem nás i proměnách přírody. Přináší tipy, jak prospět zdraví i kráse. Věnuje se péči o zvířata a zamyšlení nd tím, jak se k nim chováme.

Hlavní hvězdou v časopise je devatenáctiletý rapper z Pardubic - Matouš Kalvach. Čtenář se dozví o jeho hodnotách i charakteru.

V rubrice o zvířatech se píše o různých extrémech. My lidé bychom rádi chránili zvířata, která jsou chundelatá, mají velké oči, jsou přítulná. Nesmíme tedy takovému zvířeti udělat nic, co bychom se neodvážili udělat člověku. Ale je to správný postoj?

Představíme také akční star. Popová zpěvačka a skladatelka Taylor Swift (22) a zpěvák a příležitostný herec Josh Groban (31), se snaží využívat svoji slávu ku prospěchu druhých. Taylor se snaží být správný vzor,  říká: 'Holky často napodobují své vzory, proto by si měly všechny hvězdy uvědomit, že by se měly chovat trochu zodpovědně, a já se snažím tu zodpovědnost brát vážně.'

Josh Groban se po své cestě po Africe rozhodl založit  nadaci, která má pomáhat africkým dětem v oblasti vzdělání, zdravotní péče a umění.

Barevný podzim nám přináší množství ovoce, bylinek a plodů, které v sobě mají hodně vitaminů prospívajících pleti i tělu. Šípkový sirup, netradiční jablíčkovou masku na  pleť a jiné dobroty nabízíme v rubrice o kráse.

Romantici, a ti co mají rádi podzim, si přijdou na své v našem poetickém okénku.  A ti, kdo mají rádi procházky podzimní přírodou, a také  zajímavosti, se můžou s námi podívat na stromy z trochu jiného pohledu.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou