Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Celostátní setkání Společenství čistých srdcí na Velehradě

Datum publikace2. 10. 2012, 16.30
TiskTisk

O víkendu 12.–14. října 2012 se v prostorách Stojanova gymnázia na Velehradě uskuteční celostátní setkání členů, příznivců i sympatizantů Společenství čistých srdcí. To sdružuje mladé lidi, kteří usilují o rozvíjení ctnosti čistoty a život podle Božích přikázání i učení církve.

Velehrad: Na programu setkání, které není určeno jen pro členy, ale pro všechny, kteří by se s činností sdružení chtěli seznámit, jsou zařazeny přednášky a svědectví, společné modlitby včetně celonoční adorace i příležitost k duchovnímu rozhovoru a svátosti smíření. Během sobotní mše budou do Společenství čistých srdcí přijati noví členové.

Přihlášku na setkání je třeba zaslat nejpozději do 3. října na e-mail spolcs@seznam.cz. Další informace o účasti i o společenství jsou k dispozici na webové stránce www.spolcs.cz.

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou