Lupa
Obsah Obsah
Portál

O čem píše KT 42/2012

Datum publikace17. 10. 2012, 16.29
TiskTisk

V sobotu 13. října krátce po desáté dopoledne vyhlásil kardinál Angelo Amato čtrnáct pražských mučedníků ze sedmnáctého století za blahoslasvené. Byli jsme u toho a přinášíme reportáž i postřehy zúčastněných.

Zahraniční rubrika zaznamenává vedle zahájení Roku víry postřehy z mise charity v Mongolsku.

KT seznamuje čtenáře s výherci Velké letní soutěže: všech 200 cen v těchto dnech míří ke svým novým majitelům. Přinášíme seznam vylosovaných.

Kulturní rubrika představuje nové album písničkářky Radůzy. Působí prý trochu stísněně, ale je to stísněnost údajně tak krásná, až z ní mrazí.

Tematická dvoustrana je věnována změně životního stylu. Radí, jak se dostat ze zajetých kolejí špatného životního stylu i jak poznáme, že je čas na změnu, či jak se nestat „nanukovým dortem na slunci“.

Pravidelná rodinná příloha Doma je věnována pěstounské péči. Co obnáší? Jak proměňuje vztahy napříč náhradní rodinou? A s jakými problémy se potýkají přijaté děti. Chcete-li vědět víc, vezměte do rukou KT.

Noviny uzavírá rozhovor s Martou Munzarovou, která se po letech strávených s pacienty postiženými rakovinou rozhodla věnovat svůj čas a energii etice v lékařství.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou