Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Refugium připravilo nová vydání Špidlíkových knih

Datum publikace23. 10. 2012, 14.00
TiskTisk

Nakladatelství Refugium Velehrad-Roma připravilo na říjen 2012 nová vydání některých oblíbených knih významného českého teologa a znalce křesťanského Východu kardinála Tomáše Špidlíka.

Olomouc: Již pátého vydání se tak nyní dočkala kniha Prameny světla, ve které Špidlík rozvíjí tezi o tom, že 'duchovní život je přítomností Boží osoby v osobě lidské'. Právě uvedená pravda je základním motivem této 'příručky křesťanské dokonalosti'.

Ve třetím vydání se potom na pulty tuzemských knihkupců dostává titul Umíme se modlit? Kardinál Špidlík se v něm věnuje tématu modlitby jako rozhovoru duše s Bohem a 'rozhovoru', který vedou tři božské Osoby mezi sebou. Tato drobná populární knížka nás formou otázek a odpovědí uvádí do tajemství modlitby.

Více na www.refugium.cz.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou