Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

PMD vydávají nové DVD Zambijský bambo

Datum publikace6. 11. 2012, 13.09
TiskTisk

Papežská misijní díla (PMD) v České republice právě vydala nový dokumentární film „Zambijský bambo“. Film o bohoslovcích v Zambii zachycuje prostředí, ze kterého přicházejí mladí muži do semináře, pojednává o radostech i úskalích, která život budoucích kněží v této africké zemi přináší.

Špindlerův Mlýn: Tento materiál nabízí i bonusy, ve kterých uvidíte rektora semináře, vzkaz do ČR od seminaristy Josepha, výpověď vedoucího Scholy Cantorum o významu ceremoniálního tance. Nechybí ani „film o filmu“ - volný sestřih záběrů z natáčení, které více divákům přiblíží pozadí české výpravy do Zambie, fotogalerie s hudbou zambijských bohoslovců apod.

DVD je rozděleno na deset tematických kapitol: Start, Povolání, Formace, Radosti, Farma, Pastorace, Celibát a praxe, Výzvy, Rekreace a Modlitba.

DVD si můžete objednat v Národní kanceláři Papežských misijních děl.

 

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou