Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

PMD představují projekt Jeden dárek navíc pro děti v Africe

Datum publikace7. 11. 2012, 12.22
TiskTisk

Papežská misijní díla v ČR představují projekt Jeden dárek navíc pro děti v Africe, do kterého se můžete zapojit i vy. Do 31. prosince 2012 můžete přispět na stavbu nové mateřské školy pro děti v Zambii.

Špindlerův Mlýn: Náklady na stavbu této školky činí cca 500 Kč na jedno dítě, které bude do školy chodit. Právě taková je tedy částka, která se může stát oním 'dárkem navíc' pro potřebné.

Nedostatek vody, hlad, bída, infekční nemoci a vysoký počet lidí nakažených virem HIV; to  jsou utrpení, která sužují obyvatele Zambie. Tato země se s velmi vysokou úmrtností celosvětově řadí na osmé místo. Mezi těmi nejmenšími je řada sirotků nebo velmi chudých dětí, kterým pobyt v mateřské škole - jakmile bude postavena - zajistí základní péči a předškolní výchovu.

Projekt realizují Papežská misijní díla, Špindlerův Mlýn č.p. 33, 543 51, tel.: 499 433 058, 604 838 882, email: pmd@missio.cz, č. ú.: 72540444/2700, variabilní symbol: 240. Do zprávy pro příjemce uveďte: Zambie. Ti, kdo darují finanční prostředky, se mohou zaregistrovat jako „dárci misií“. Zájemci také můžou obdržet potvrzení pro daňové účely.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou