Lupa
Obsah Obsah
Portál

Stálá zpovědní služba v Brně

Datum publikace23. 11. 2012, 10.28
TiskTisk

Na slavnostní bohoslužbě k zahájení Roku víry  v brněnské diecézi informoval biskup Vojtěch Cikrle o zavedení stálé zpovědní služby v Brně. Jde o jednu z potřebných iniciativ, které mohou pomoci k hlubšímu prožívání Roku víry vyhlášeného Svatým otcem Benediktem XVI.

Brno: Stálá zpovědní služba bude zavedena  v kostele sv. Maří Magdalény v Brně v Masarykově ulici. Od první neděle adventní (1. prosince 2012)  bude od pondělí do pátku v době od 9.00 do 16.30 hodin možnost setkat se v nové  zpovědní místnosti s knězem a přijmout svátost smíření, nebo využít nabídky k duchovnímu rozhovoru či modlitbě. V kostele zároveň probíhá výstav Nejsvětější svátosti oltářní. Jde o příležitost setkat se s Bohem i jeho uzdravujícím milosrdenstvím.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou