Lupa
Obsah Obsah
Portál

Na vánočních trzích v Olomouci prodává i arcibiskupství

Datum publikace28. 11. 2012, 10.00
TiskTisk

Vydat se na předvánoční trhy, vychutnat si jejich atmosféru s kávou, horkou čokoládou či ohřívanými oplatky a ještě přitom podpořit církevní školy, je nyní možné v Olomouci. Arcibiskupství totiž o víkendu otevřelo svůj stánek na předvánočních trzích a výtěžek z prodeje věnuje právě školám v olomoucké arcidiecézi.

Olomouc: Prodejní stánek, který na olomouckém Horním náměstí provozuje společnost Kristýn služebník, nabízí především občerstvení v podobě již zmíněné horké čokolády nebo kávy, kterou si lze zakoupit vařenou nebo balenou. K dispozici jsou také lázeňské oplatky ohřívané či balené a návštěvníci mohou vyzkoušet i nabídku mešních vín z produkce společnosti Arcibiskupské zámecké víno Kroměříž a mešní likérové víno Martinez.

Od čtvrtka 29. listopadu 2012 se nabídka stánku, který je viditelně označen znakem arcibiskupství, rozšíří také o výrobky olomoucké Církevní mateřské školy Ovečka. Výtěžek z prodeje veškerého nabízeného sortimentu bude pak použit na podporu církevního školství olomoucké arcidiecéze.

Informace o předvánočních trzích, které na olomouckém Horním náměstí probíhají od 24. listopadu do 23. prosince 2012, jsou dostupné na webové adrese www.vanocnitrhy.eu.

 

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou