Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

O čem píše KT č. 48/2012

Datum publikace28. 11. 2012, 13.21
TiskTisk

První adventní neděle je tu a KT přináší tradiční adventní přílohu s duchovním textem, tentokrát z pera litoměřického generálního vikáře P. Stanislava Přibyla. Z jednoho listu přílohy si mohou čtenáři složit netradiční adventní zpovědní zrcadlo, které pro ně připravil pastorální teolog Mons. Aleš Opatrný.

Kardinál Dominik Duka převzal svou kardinálskou baziliku v Římě. A nejen to, strávil tam tři dny nabité programem. O podrobnostech informuje zpravodajství, stejně jako o dalším pokroku v majetkovém narovnání: prezident je nezablokoval.

Prezidentští kandidáti se představují ve druhém díle předvolebního seriálu. Přestože se situace v posledních dnech komplikuje, přináší KT pokračování!

Téma: KDYBY BŮH NEBYL… Zamýšlejí se přírodovědec a kněz P. Marek Orko Vácha a filozof Jan Sokol.

Rodinná příloha Doma přináší adventně-vánoční inspiraci: vyrábíme dárky pro děti i dospělé.

Noviny tentokrát neuzavírá rozhovor, nýbrž anketa, v níž respondenti reagují na závěr legislativního procesu: majetkové narovnání prošlo, KT přináší na toto téma také rozhovor s poradcem pražského arcibiskupa P. Milanem Badalem. KT také upozorňuje na skutečnost, že Lesy ČR v současné době údajně vytěžují církevní pozemky.

Více v aktuálním vydání KT ve vaší schránce nebo na www.katyd.cz.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou