Lupa
Obsah Obsah
Portál

VIZUÁLNÍ STYL PROJEKTU KŘESŤANSKÉ VÁNOCE

Datum publikace28. 11. 2012, 16.32
TiskTisk

Představujeme vizuální styl Křesťanských Vánoc 2012, který je společný pro zapojené farnosti a sbory z celé České republiky.

Brno: Hlavním grafickým mottem vizuálního stylu je kometa, která je symbolem nejen Vánoc, ale také adventu jako období hledání a očekávání. Nápis, který kometa nese, zve návštěvníky k prožití křesťanských Vánoc, k návštěvě betléma, nebo jiného vánočního programu pořádaného ve farnostech a sborech. Kometa je obklopena vzájemně propojenými hvězdami.

Autorem vizuálního stylu je Jiří Maška, grafik brněnského studia Metoda spol. s r. o.

Myšlenka pozvat nejširší veřejnost k návštěvě betlémů a dalších adventních a vánočních programů vznikla před pěti lety v Brně a v roce 2012 se s jednotným vizuálním stylem rozšiřuje do celé České republiky, a to především prostřednictvím internetových stránek www.KrestanskeVanoce.cz.   

Farnosti a sbory se mohou propojit s webovými stránkami www.KrestanskeVanoce.cz pomocí webových bannerů.

V současné chvíli je zapojeno více než 50 farností a sborů z různých míst České republiky.

Soubory ke stažení

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou