Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Charita pomáhá dětem v Kambodži

Datum publikace29. 11. 2012, 15.48
TiskTisk

Film o řádění Rudých Khmérů spolu s koncertem pro zrakově postižené připravila na 3. a 4. prosince 2012 Charita ČR. Obě akce mají za cíl upozornit na projekty, které Charita připravuje v asijské Kambodži.

Praha: „Jedná se o projekt začleňování dětí s postižením do běžné školské výuky v provincii Takeo, pro které Charita zajišťuje lékařské vyšetření a následně dodání nutných pomůcek, např. brýlí,“ objasňuje Jitka Kozubková z Charity ČR.

Koncert dětského sboru ZŠ Jaroslava Ježka pro zrakově postižené se uskuteční 3. prosince od 17.00 hodin v kostele sv. Tomáše na Malé straně v Praze.

Promítání filmu Nepřátelé národa a následná beseda o Kambodži se pak uskuteční 4. prosince od 19.00 hodin v Ústřední knihovně na Mariánském náměstí 1/98, v Praze 1.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou