Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

PMD vyzývá k pomoci africkým dětem

Datum publikace13. 12. 2012, 16.38
TiskTisk

Vánoční svátky jsou symbolem pokoje, míru a štědrosti. Přesto existuje ve světě stále mnoho lidí, jimž se nedostává ani nejnutnějších věcí k přežití. Zatímco Charita ČR se prostřednictvím Tříkrálové sbírky snaží získat potřebné prostředky pro pomoc nejchudším obyvatelům světa začátkem nového roku, už nyní organizují humanitární pomoc potřebným Papežská misijní díla.

Špindlerův Mlýn: „Nedostatek vody, hlad, bída a vysoký počet osob nakažených virem HIV jsou pohromy, které sužují obyvatele Zambie. Tato země navíc patří k zemím s největší dětskou úmrtností na světě,“ říká Monika Vývodová z Papežských misijních děl (PMD). Právě z těchto důvodů vypsala podle jejích slov Papežská misijní díla sbírku, jejímž účelem je pomoci zambijským dětem; zájemci mohou částkou 500 korun přispět na výstavbu mateřské školy v této africké zemi. „Vaše „vánoční dárky“ chudým zambijským dětem, prosím, pošlete nejpozději do 31. prosince 2012 na účet Papežských misijních děl: 72540444/2700, variabilní symbol: 240. Do zprávy pro příjemce uveďte: Zambie. Ti, kdo věnují finanční pomoc, se mohou zaregistrovat jako „dárci misií“ a mohou také obdržet potvrzení pro daňové účely,“ dodává Monika Vývodová.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou