Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Biskup Hrdlička připravil knihu o literatuře v rodinné katechezi

Datum publikace17. 12. 2012, 14.44
TiskTisk

Nakladatelství Refugium Velehrad-Roma vydává v předvánočním čase novou publikaci olomouckého světícího biskupa Mons. Josefa Hrdličky. Do antologie  'Mezi setbou a sklizní' vybral a uspořádal texty ze světové i české literatury, aby tak prakticky poukázal na úlohu slovesného umění a krásné literatury v rodinné katechezi.

Olomouc: Kniha Mezi setbou a sklizní je pozdravem do našich rodin, kde se mezi rodiči a dětmi v prostředí důvěry, lásky a vzájemného sdílení předávají charakterové podněty umožňující rozlišovat mezi dobrem a zlem, objevovat krásu v obyčejných věcech, rozvíjet tvořivou představivost, a vstupovat do dialogu s Tím, kdo nás lidi jako první oslovil, nazval svými dětmi a vyznal nám lásku. I slovesné umění a krásná literatura dokážou v lidském srdci probouzet ozvěny tohoto Božího volání.

Doporučená cena ojedinělé publikace o sto dvaceti stranách je 199 Kč.

Více na www.refugium.cz.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou