Lupa
Obsah Obsah
Portál

Nová desková hra „Po stopách svatých Cyrila a Metoděje“

Datum publikace10. 1. 2013, 16.04
TiskTisk

Centrum pro katechezi Olomouc vydalo deskovou hru pro děti od 9 let s názvem: „Po stopách svatých Cyrila a Metoděje“. Tato společenská hra má hráče seznámit s některými etapami života svatých Cyrila a Metoděje.

Olomouc - Nová hra je jedním z materiálů připravených k blížícímu se výročí 1150 let od příchodu těchto věrozvěstů na Velkou Moravu, které si v České republice připomínáme v roce 2013.

Hra pro 2 – 6 hráčů vznikla ve spolupráci s dětským časopisem Nezbeda. Začíná se na startovním poli „Soluň“ - rodiště bratrů, a cílem je dostat se na poslední pole v podobě Božího království. Po cestě musí absolvovat deset stanovišť s událostmi ze života sv. Cyrila a Metoděje a získat všech deset kartiček symbolizující tyto milníky. Hra se hraje s figurkami a kostkou a její délka je 60-90 minut. Ocení ji jak rodiče školáků, tak i učitelé náboženství a animátoři skupin dětí.

Cena jedné hry je 250 Kč. Hru si můžete objednat telefonicky nebo mailem v olomouckém katechetickém centru.

Pavel Siuda

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou