Lupa
Obsah Obsah
Portál

Katolické gymnázium Třebíč pořádá Den otevřených dveří

Datum publikace11. 1. 2013, 16.35
TiskTisk

Ve středu 16. ledna 2013, od 12.30 do 16.30 hodin, se koná Den otevřených dveří na Katolickém gymnáziu Třebíč.

Třebíč: Současní studenti Katolického gymnázia, které letos oslaví 20. výročí své existence, budou provádět zájemce po areálu školy, kde je možné navštívit jednotlivé učebny, knihovnu, aulu, školní MiniZOO, Galerii Chodba, školní kapli, novou učebnu religionistiky, tělocvičnu, a také osobně pohovořit s vedením školy, vyučujícími i se studenty.

Téhož dne v 16.00 hodin se také bude konat v aule školy informační schůzka pro zájemce o studium. Případné dotazy zodpoví ředitel školy, zástupce ředitele, výchovná poradkyně nebo pedagog volného času.

Více na www.kgtrebic.cz.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou