Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

O čem píše KT č. 3/2013

Datum publikace16. 1. 2013, 14.38
TiskTisk

Nervozita a napětí do poslední chvíle provázely první kolo historicky první přímé volby prezidenta České republiky. K tématu KT přináší anketu řady osobností církve, které se vyjadřují, jaký postup zvolí v příštím kole volby. Který kandidát je katolíkům bližší?

Domácí zpravodajství a část tématu informuje o připravované Národní pouti za obnovení víry a posvěcení biskupů, kněží i jáhnů. Zvou na ni své spolubratry-kněze jejich biskupové.

Charita sčítá obsah pokladniček. Minulé pondělí totiž oficiálně skončila letošní Tříkrálová sbírka – výsledky vyhlíží Charita s optimismem.

Zahraniční rubrika se ohlíží za násilím na ženách na indickém subkontinentu.

Kulturní rubrika přináší exkluzivní rozhovor s P. Romualdem Robem OP, knězem, který doprovázel slavnou herečku Jiřinu Jiráskovou na cestě do Boží náruče. Vypráví o jejím hledání a nalézání víry v Boha.

Tematická dvoustrana připomíná vedle pouti kněží probíhající Rok víry. Co pro nás může a má vlastně znamenat?

Pravidelná rodinná příloha Doma tentokrát láká na hory. Sněhu přibýváí a nejedna rodina se vydává za sportem i za odpočinkem do horských oblastí v Česku. Kam?

Noviny uzavírá rozhovor s Miloslavem Výborným. Bývalý ministr, politik a dnešní ústavní soudce přibližuje mj., jak to bude s majetkovým narovnáním u Ústavního soudu.

Více v aktuálním vydání KT ve vaší schránce nebo na www.katyd.cz.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou