Lupa
Obsah Obsah
Portál

Malý průvodce postní dobou v Roce víry

Datum publikace31. 1. 2013, 10.27
TiskTisk

Diecézní katechetické centrum Biskupství brněnského připravilo pro postní dobu 2013 brožurku Malý průvodce postní dobou v Roce víry.

Brno: Sešitek formátu A6  obsahuje  krátké duchovní impulzy, které se svým rozsahem podobají dnes tolik oblíbeným textovým zprávám (SMS). Pro každý všední den postní doby je určen jeden biblický citát odpovídající liturgii daného dne, a jedna věta k zamyšlení. Tato zamyšlení byla inspirována slovy Svatého otce Benedikta XVI. pronesenými při nejrůznějších příležitostech (homilie, generální audience, promluvy před modlitbou Anděl Páně aj.). Pro každou neděli je pak vedle biblického citátu a krátkého zamyšlení uveden také stručný úryvek z některého dokumentu II. vatikánského koncilu.

Malý průvodce postní dobou je k dostání od 4. února 2013 na Diecézním katechetickém centru v Brně (Brno, Petrov 5, 3. patro), jeden kus stojí 5 Kč. Při zasílání poštou je potřeba objednat minimálně 20 výtisků; od 50 kusů výše se neúčtuje poštovné. Objednávky přijímá DKC elektronicky na adrese kc.brno@biskupstvi.cz nebo telefonicky na tel. 533 033 227.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou