Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Podpořme šíření víry v misiích

Datum publikace19. 2. 2013, 15.40
TiskTisk

Papežská misijní díla v České republice prosí věřící o to, aby během Roku víry umožnili šíření víry v misiích. Lze tak učinit prostřednictvím podpory bohoslovců především v Zambii a Ugandě.

Špindlerův Mlýn: Darem ve výši 40 Kč můžete podpořit studium jednoho bohoslovce na jeden den; dar 1250 Kč mu potom vystačí na měsíc studia. Na tento účel lze případně věnovat to, co našetříme během postní doby. Ti, kdo věnují finanční pomoc, se mohou zaregistrovat jako „dárci misií“.

Zájemci mohou obdržet potvrzení pro odpočet z daní. Podrobnosti na toto téma naleznete také v Misijním kalendáři 2013 Zambijský bambo a na stejnojmenném DVD.

Více informací: Papežská misijní díla, Špindlerův Mlýn 33, 543 51, tel.: 499 433 058, 604 838 882, email: pmd@missio.cz, č. účtu: 72540444/2700, variabilní symbol: 30. Rovněž lze hledat na www.missio.cz.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou