Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Ocenění Fakulta roku 2012/2013 putuje i na jih Čech

Datum publikace26. 2. 2013, 12.08
TiskTisk

V každoročním hlasování o Fakultu roku pořádaném Českou studentskou unií letos uspěla i Teologická fakulta Jihočeské univerzity. Byla vyhlášena Fakultou roku 2012/2013 pro obor Teologie.

České Budějovice: Hodnoceny jsou vždy fakulty podobného zaměření. V ČR je pět teologických fakult: tři na Karlově univerzitě v Praze, jedna na Univerzitě Palackého v Olomouci a vítězná fakulta českobudějovická.  Studenti a absolventi v internetovém hlasování hodnotili zajímavost předmětů, schopnost vyučujících zajímavě vyložit látku, přípravu na praxi či budoucí práci, možnosti zapojení do studentských projektů a studijní atmosféru.

Školy jsou posuzovány z pohledu studentů a absolventů, což je, dle jihočeské telogické faktulty, kritérium, které vypovídá o kvalitě školy stejně, jako například citace v odborných časopisech či počet zahraničních studentů. „Takové ohodnocení je pro naši fakultu velikým úspěchem. Jsme moc rádi, že nás tak pozitivně hodnotí právě naši studenti. Věříme, že jejich doporučením se budou řídit budoucí vysokoškoláci, kteří se ke studiu na naší fakultě přihlásí“, říká proděkan Teologické fakulty docent Rudolf Svoboda.

(Zdroj: Teologická fakulta JČU)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou