Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Stadion v Poličce bude hostit finále křesťanské hokejové ligy

Datum publikace26. 2. 2013, 15.52
TiskTisk

Druhý ročník Křesťanské amatérské hokejové ligy spěje ke svému závěru. Finálové utkání boje o Biskupský pohár se uskuteční v sobotu 2. března 2013.

Polička: Okřídlené „dvakrát nevstoupíš do stejné řeky“ jako by v případě Křesťanské amatérské hokejové ligy neplatilo. Do finále se probojovala stejná mužstva jako v loňském roce, tedy HC Salaš a HC Klofani. Jestli se zopakuje také jejich pořadí, se můžete přesvědčit na vlastní oči v sobotu 2. března 2013 od 11.30 hodin na zimním stadionu v Poličce. Ještě předtím v 9.45 hodin se na stejném místě odehraje zápas o 3. místo mezi poraženými semifinalisty HC Vraníci Slatiňany a týmem ŘKF Polička. 

Ojedinělá sportovní aktivita pořádaná v rámci královéhradecké diecéze spojila v průběhu roku nejen ty, kteří si zamilovali tento zimní sport, ale také ty, kteří se zároveň hlásí ke křesťanským hodnotám. Přinesla nová přátelství napříč farnostmi a okořenila zvláštním způsobem život společenství farností, ať už se jejich členové zapojili jako hráči, organizátoři nebo publikum podporující své barvy. Vedle tradičních týmů z Pardubic, Hradce Králové, Chrudimi, Poličky a Rychnova nad Kněžnou rozšířilo letos řady KAHL nové mužstvo, HC Vraníci Slatiňany.

Minulý ročník získal ligovou trofej, Biskupský pohár, který pro soutěž věnoval královéhradecký biskup Jan Vokál, tým z HC Klofani z Chrudimi.

(Luděk Bárta, tiskové oddělení Biskupství královéhradeckého)

 

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou