Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Tisíce lidí protestují proti potratovému přípravku RU-486

Datum publikace1. 3. 2013, 14.48
TiskTisk

Petici protestující proti probíhající registraci potratového přípravku Mifegyne (RU-486) podpořilo od jejího zahájení během jednoho měsíce téměř 46 tisíc občanů.

'Podpora petice je obrovská. Denně dochází několik tisíc podpisů. Ukazuje se, že veřejnost toto téma velmi zajímá,' uvedl prezident Hnutí Pro život (HPŽ) Radim Ucháč, který je jedním z organizátorů protestní petice. Právě HPŽ požádalo ministra zdravotnictví Leoše Hegera o setkání, na kterém mu chce petiční archy osobně předat. 'HPŽ ČR stále prosí, aby i nadále veřejnost neochabovala v kontaktování ministerstva zdravotnictví a Státního ústavu pro kontrolu léčiv. Vzhledem k tomu, že nám denně dochází veliké množství petičních archů, prodlužujeme petici do konce března,' dodal Radim Ucháč.

Petiční arch je možné stáhnout ve formátu PDF na adrese

http://prolife.cz/file.php?id=127.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou