Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Vězeňští kaplani se setkají v Pardubicích

Datum publikace8. 3. 2013, 16.02
TiskTisk

V sobotu 9. března 2013 se pod záštitou Mons. Josefa Kajneka, předsedy Rady České biskupské konference (ČBK) pro duchovní službu ve věznicích, uskuteční v Pardubicích 7. seminář katolických vězeňských kaplanů a dobrovolných duchovních.

Pardubice - Pozvání pana biskupa přijali hlavní kaplanka VS ČR a kaplanka věznice v Rýnovicích paní Mgr. Květoslava Jakubalová, kaplani z dalších českých věznic i dobrovolníci – kněží, zasvěcené osoby a laici, kteří se na základě pověření církve věnují pastorační službě uvězněným osobám. Tématicky bude letošní seminář zaměřen na situaci vězňů po propuštění – na jejich motivaci k novému začátku na svobodě a život po výkonu trestu v rodině i ve společnosti. O svých zkušenostech pohovoří lidé, kteří úspěšně prošli tímto obtížným životním obdobím. Součástí setkání bude slavení mše svaté, modlitba i prostor pro vzájemné sdílení.

Veronika Zemanová

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou