Lupa
Obsah Obsah
Portál

Další ročník postgraduálního studia kanonického práva v Brně

Datum publikace25. 3. 2013, 15.46
TiskTisk

Do 31. května 2013 je možné podat přihlášky ke studiu kanonického práva na Katolické univerzitě Jana Pavla II v Lublinu, které zprostředkovává Akademie kanonického práva v brněnské diecézi. 

Brno: V současné době absolvuje druhý semestr prvního ročníku studia třiašedesát  studentů z České a Slovenské republiky. Úspěšným absolventům, kteří splní požadavky fakulty a složí licenciátní zkoušku, bude po čtyřletém studiu přiznán titul licenciáta kanonického práva na polské papežské univerzitě, který může být nostrifikován  podle zákonů České republiky.

Studium je koncipováno jako souhrn všech církevně právních odvětví, s možností specializace na východní právo. Cílem je vzdělání odborných pracovníků diecézí, a to nejen v oblasti církevního soudnictví, ale také církevní administrativy.

Přihlášky ke studiu lze podat do 31. května 2013 na adrese Akademie kanonického práva (Petrov 5, 602 00 Brno), která toto studium zprostředkovává.

Více informací o studiu a přihlášky jsou k dispozici na webových stránkách: www.akademie.biskupstvi.cz.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou