Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Velikonoce. 'Hradečtí' kněží vydali už třetí knihu

Datum publikace25. 3. 2013, 14.07
TiskTisk

Brožura uzavírá trilogii k Roku víry. Obsahuje myšlenky kněží královéhradecké diecéze na každý den v době velikonoční.

Hradec Králové: 'Chci se s Vámi podělit o svou upřímnou radost z toho, že kněží z naší diecéze vydávají při příležitosti Roku víry už třetí brožuru meditací. Po adventních a postních zamyšleních nyní dostáváte do rukou průvodce dobou velikonoční,' píše v úvodu brožury Velikonoce - Resurrextit alleluja královéhradecký biskup Jan Vokál.

V průvodci dobou velikonoční, který vychází v těchto dnech, je pět desítek zamyšlení nad texty evangelií, každé od jiného autora, vždy kněze z královéhradecké diecéze. O předchozí knížky Advent a Půst byl až nečekaný zájem. Třetí díl je doplňuje a završuje.

Texty jsou opět doplněny citacemi z dokumentů Druhého vatikánského koncilu, k jehož výročí byl Rok víry Benediktem XVI. vyhlášen.

Brožura bude od Zeleného čtvrtku k dostání ve farnostech královéhradecké diecéze, můžete si ji koupit také v hradeckém knihkupectví U katedrály, nebo objednat na adrese brazdova.m@bihk.cz. Cena je 36 Kč + obvyklé poštovné (dle ceníku České pošty).

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou