Lupa
Obsah Obsah
Portál

Přejeme Vám dobré prožití velikonočních svátků

Datum publikace27. 3. 2013, 17.32
TiskTisk

Do nadcházejících svátečních dní Vám přejeme radost, dostatek zdraví, zakoušení přátelství a všeho dobrého.

Vrcholem Boží opuštěnosti od Boha je pascha, přechod, průlom, který v kříži směřuje k Velikonocům, ke vzkříšení. Ten, který visí uprostřed mezi Bohem a člověkem, mezi tebou a mnou a všemi odloučenými a opuštěnými, vchází velikonočně jako živý do středu těch, kdo v něho věří, skrze zavřené dveře (srov. Jan 20, 19). Od této chvíle je novým věčným středem vykoupeného světa.

(Klaus Hemmerle: Myšlenky na každý den, Nové město, 2000)

 

Vážené čtenářky, vážení čtenáři našeho webu,

přejeme Vám, abyste i letošní Velikonoce prožili v radosti ze vzkříšení našeho Pána. Nechť Vám jsou tyto myšlenky posilou i nadějí.

 

Děkujeme za váš zájem a projevovanou přízeň

Tiskové středisko České biskupské konference

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou