Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Stojanovo gymnázium opět nabízí prázdninovou školu

Datum publikace10. 4. 2013, 15.00
TiskTisk

Naučit se lépe pracovat s fotoaparátem a kamerou nebo se zdokonalit v angličtině, francouzštině, němčině či ruštině – to je prázdninová nabídka Stojanova gymnázia Velehrad pro letní měsíce. Zdejší Středisko pro volný čas dětí a mládeže totiž v týdnu od 28. července do 2. srpna 2013 opět pořádá Prázdninovou školu Velehrad.

Velehrad: Pro zájemce o práci s fotografií a filmem jsou připraveny „ateliéry“ zabývající se režií, kamerou, střihem a fotkou, které povedou zkušení odborníci: Martin Miller z Vyšší odborné školy publicistiky v Praze a Karel Gamba z Arcibiskupského gymnázia v Kroměříži.

Jazyková škola nabízí zájemcům možnost zdokonalit se v angličtině, francouzštině, němčině či ruštině. Výuku povedou vyučující Stojanova gymnázia, kteří budou v malých skupinkách do 12 žáků klást důraz na procvičování gramatiky, rozšíření slovní zásoby, zdokonalení výslovnosti, porozumění mluvenému slovu i komunikaci v cizím jazyce.

Oba workshopy jsou určeny zejména žákům středních škol. Ubytování i celodenní strava bude zajištěna na Stojanově gymnáziu a mimo výuku bude pro účastníky připraven také doprovodný program zahrnující výlety do okolí, sportovní vyžití či další aktivity. Po celou dobu konání akce zde bude přítomen kněz.

Bližší informace a přihlášku lze najít na webových stránkách Stojanova gymnázia Velehrad.

(Eva Petruchová, SGV)

 

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou