Lupa
Obsah Obsah
Portál

Výstava „ In omnibus glorificetur Deus' v Rajhradě u Brna

Datum publikace10. 4. 2013, 16.09
TiskTisk

V areálu benediktinského kláštera v Rajhradě u Brna proběhne ve středu 24. dubna  2013 od 18.00 hodin vernisáž výstavy In omnibus glorificetur Deus. Slavnost bude ve zdejším Památníku písemnictví na Moravě.

Rajhrad u Brna: Výstava je věnována  200. výročí povýšení benediktinského kláštera v Rajhradě  na opatství a  uskuteční se v rámci projektu  Benediktinský klášter Rajhrad jako kulturní fenomén.

Pro veřejnost bude od 25. dubna 2013 do 31. října 2013 součástí  prohlídkové trasy Muzea Brněnska v Památníku písemnictví na Moravě www.muzeumbrnenska.cz.

Projekt včetně doprovodných programů, workshopu a cyklu přednášek připravila  Moravská zemská knihovna (www.rajhradskyklaster.cz) a  je financován v rámci projektu NAKI  MK ČR.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou