Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Sociální služby Charity Ostrava podpoří Běh Benedikta Labre

Datum publikace19. 4. 2013, 17.48
TiskTisk

Charita Ostrava zve v sobotu 20. 4. 2013 na sportovně benefiční akci Běh Benedikta Labre, jejímž smyslem je podpora lidí bez domova v Charitním domě sv. Benedikta Labre – nízkoprahovém denním centru. Půl maraton je hlavní z celkem šesti běžeckých a cyklistických kategorií.

Ostrava: Start závodu je v 10.00 hodin u altánku na cyklostezce pod Globusem v Ostravě-Plesné. Prezentace účastníků je od 9.00 do 9.50 hodin. Startovné ve výši stokoruny bude použit v rámci veřejné sbírky Charity Ostrava na podporu Charitního domu sv. Benedikta Labre, který pomáhá lidem bez domova. Muži a ženy mohou závodit v kategoriích půl maraton, čtvrt maraton a osmnáctikilometrových trasách na kolech a horských kolech.  

Vyhodnocení závodu bude po doběhnutí posledního závodníka v limitu. Ceny do soutěže Charitě Ostrava věnoval internetový obchod maratonpc.cz. Vítězové jednotlivých kategorií budou odměněni 16GB USB Flash v dárkovém balení. Kromě věcné ceny ocení pořadatelé nejlepší závodníky poháry, medailemi a diplomy. Všichni závodníci dostanou účastnický list.


Více zde: http://www.benedikt-labre.cz/

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou