Lupa
Obsah Obsah
Portál

Hradec Králové bude hostit studentský festival SheepFest

Datum publikace23. 4. 2013, 13.48
TiskTisk

11. dubna 2013 proběhne v Hradci Králové studentský festival SheepFest. Projekt, který pořádá Křesťanský akademický klub Salaš, o. s., přinese mnoho kulturních zážitků. Celá akce proběhne v Hale TJ Slavia v Hradci Králové. Přinášíme podrobnosti k programu akce.

Hradec Králové: Základním kamenem budou koncerty hudebních skupin Traband, Jaksi Taksi, Poletíme?, Medvěd 009Žádnej stres. Tento ročník festivalu nabídne unikátní zahájení série koncertů: vystoupení přislíbila double-harmonika-punk kapela Dukla Vozovna z Pardubic.

Tématem letošního 3. ročníku festivalu jsou předsudky, kterým je věnován další doprovodný program. Například na místě zvaném Demolition Stage aneb bouráme předsudky proběhnou besedy s odborníky. Dále budou moci návštěvníci shlédnout vernisáže mladých umělců, kteří téma uchopili různými způsoby: pomocí básní, fotografií, kreseb atd. Jako velké lákadlo doprovodného programu bude jistě tzv. „plackovač“, speciální stroj na výrobu placek. Kdokoliv se může vyfotit se svou oblíbenou kapelou nebo si donést svůj obrázek a nechat si vyrobit vlastní placku.

Součástí SheepFestu je i sportovní turnaj Salaš Cup. Od ranních hodin proběhnou v Hale TJ Slavia zápasy ve volejbale, florbale a ping-pongu. Turnaj je pořádaný již od roku 2003 a je hojně navštěvován účastníky z akademických klubů z celé ČR.

Více informací najdete na webu festivalu www.sheepfest.cz a nebo sledujte novinky na Facebooku: www.facebook.com/sheepfest.

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou