Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Primiční mše P. Jana Davida

Datum publikace13. 5. 2013, 14.40
TiskTisk

V sobotu 11. května 2013 přijal v semináři pallotinů v Oltarzewie u Varšavy (Polsko) kněžské svěcení jáhen ze Společnosti katolického apoštolátu (pallotinů)  Mgr. Jan David SAC, který je na pastorační praxi v brněnské diecézi ve farnosti Přibyslavice. Primiční mši bude P. David slavit 25. května 2013 ve Slavkovicích. 

Slavkovice: V roce 50. výročí svatořečení sv. Vincence Pallottiho, zakladatele Společnosti katolického apoštolátu (pallotini), přijal kněžské svěcení  Jan David SAC, první pallotin z České republiky. Jeho světitelem byl J. E. Kazimír kardinál Nycz.

V sobotu 25. května 2013 v 11.00 hodin bude ve Slavkovicích u Nového Města na Moravě slavit primiční mši svatou. Kazatelem bude P. François Harelimana SAC z Rwandy.

Více na www.slavkovice.cz.

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou