Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Týden pro rodinu 2013

Datum publikace14. 5. 2013, 13.08
TiskTisk

V týdnu okolo 15. května, na který připadá Mezinárodní den rodiny, se každoročně v České republice pořádají desítky nejrůznějších akcí pro rodinu. Od zábavných, soutěžních, zážitkových po sportovní, vzdělávací a mnohé další. Akce pořádají organizace sdružené v Asociaci center pro rodinu.

Olomouc: Motto Týdne pro rodinu 2013 je: „Rodina - místo důvěry a bezpečí“. Aktuální informace o akcích v různých částech republiky naleznete na webu pořádající Asociace center pro rodinu www.acer-cr.cz. Některé akce se konají např. již dnes.

Týden pro rodinu chce zejm.:

1. Podpořit rodinu jako takovou. Jako instituci, o které se říká, že je základem společnosti a přes všechny možné výhrady je stále tím nejlepším, co k soužití máme.

2. Dát rodinám příležitost, aby se na nejrůznějších akcích bavily, slavily a bylo jim spolu dobře.

ilustrační foto

(Luboš Nágl, Arcibiskupství olomoucké)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou