Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Biblický citát v angličtině každý den e-mailem

Datum publikace17. 5. 2013, 14.46
TiskTisk

Server vira.cz zavádí novou službu - rozesílání krátkého biblického citátu na příslušný den v angličtině.

Praha: Server vira.cz zavádí zcela novou službu pro všechny, kdo se učí anglicky a kdo chtějí e-mailem dostávat každý den krátkou větu pro povzbuzení či inspiraci. Vedle již zavedené služby 'Biblický citát na každý den' nyní portál www.vira.cz zavádí každodenní biblický citát v angličtině.

 Biblický citát je vybraný vždy z liturgického čtení příslušného dne, které se čte v katolické církvi po celém světě. Citát může sloužit jako pomůcka k naučení či osvěžení angličtiny, ale také jako nový způsob, jak k sobě nechat promlouvat Boží slovo a být ve spojení s ostatními křesťany.

Nová služba bude spuštěna den před Letnicemi - Svatodušními svátky (18.5.2013). Přihlásit se lze již nyní. K odběru e-mailů se stačí zaregistrovat na webových stránkách www.vira.cz (v sekci 'Servis pro vás / zasílání e-mailem'). I tato služba je samozřejmě zdarma.

Ignác Mucha

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou