Lupa
Obsah Obsah
Portál

Cyrilometodějská slavnost zahájí poutní sezónu na Radhošti

Datum publikace2. 7. 2013, 16.50
TiskTisk

Slavnost svatých Cyrila a Metoděje tradičně přiláká do Beskyd tisíce poutníků. Na vrcholu Radhoště budou v pátek 5. července 2013 u kaple zasvěcené právě věrozvěstům ze Soluně slouženy poutní mše svaté. Bohoslužby začínají v 9.30, 11.00 a 14.00 hodin. Cyrilometodějská kaple na Radhošti stojí od roku 1898 a pečuje o ni Matice Radhošťská.  

Radhošť: Na mši svatou se přímo na Radhošť mohou poutníci vypravit během celé letní sezóny, která končí v září. Mše svaté jsou slouženy každou sobotu v 11.00 hodin od 6. července až do 14. září 2013. Duchovní správu zajišťuje farnost Frenštát pod Radhoštěm ve spolupráci s Maticí Radhošťskou.

V sobotu 7. září bude mši svatou na Radhošti sloužit pražský arcibiskup kardinál Dominik Duka. Bohoslužba bude v tento den výjimečně sloužena až v 15.00 hodin.

Plakátek ke stažení zde.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou