Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Papež se rozloučil s Brazílií a odletěl zpět do Říma

Datum publikace29. 7. 2013, 2.24
TiskTisk

V přítomnosti viceprezidenta Brazílie Michela Temera ukončil krátce po nedělní půlnoci papež František svou návštěvu Brazílie a odcestoval zpět do Říma.

„Vaše Svatost získala všechny Brazilce. Posílil jste víru nás všech Brazilců. Opravdu jste vstoupil do všech srdcí. Jste opravdovým evangelizátorem,“ vzdal holt Svatému otci viceprezident Michel Temer.

Svatý otec pak poděkoval všem, kteří se na přípravě letošních Světových dnů mládeže podíleli a prohlásil: „Odlétám s duší plnou šťastných vzpomínek. V tuto chvíli už začínám cítit nostalgii. Myslím na mladé protagonisty tohoto setkání. Nepochybuji o tom, že všichni odtud odjedou jako misionáři. Ať vám Bůh žehná,“ uvedl na závěr svého pobytu v Brazílii papež František.

V Římě by měl Svatý otec přistát v pondělí 29. července v 11. 30 hodin.

Dění v Riu si můžete připomenout zpětně i díky videoarchivu TV NOE.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou