Lupa
Obsah Obsah
Portál

Kulatý stůl o setkání v Riu

Datum publikace27. 8. 2013, 17.16
TiskTisk

TV NOE připravila na páteční večer (30. srpna 2013 od 20.00) pořad Kulatý stůl, tentokráte na téma: Z Ria do Krakova. Pozvání do studia přijali P. Jan Balík, ředitel Sekce pro mládež ČBK a dva účastníci světového dne mládeže v Riu de Janeiro: Anna Bekárková a Michal Krenželok. Podělí se o své zážitky z pobytu na této světové události, pohovoří o setkání s brazilskou církví či o rodinách, ve kterých bydleli.

Ostrava: Hosté rovněž také budou hovořit o plánech tuzemských diecézních center pro mládež pro další školní rok a o celostátním setkání animátorů mládeže, které je připravováno na srpen 2014 v Třešti.

Bez pochyby se ve vysílání dostane také na informace o prvních duchovních i praktických přípravách české účasti na příštím světovém dnu mládeže, který se bude konat v Krakově. 

Více informací o vysílání na www.tvnoe.cz.

 

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou