Lupa
Obsah Obsah
Portál

Oslavy Bible kralické v Kralicích nad Oslavou

Datum publikace3. 9. 2013, 9.06
TiskTisk

Za Kralickou do Kralic aneb 400. výročí Bible kralické je název akce, kterou si Kralice připomínají ve dnech 13. až 15. září 2013 čtyřsté výročí Bible kralické. Katolickou církev bude při ekumenické bohoslužbě v neděli 15. září 2013 od 9.30 hodin zastupovat generální sekretář České biskupské konference Mons. Tomáš Holub.

Kralice nad Oslavou: Čtyřsté výročí Bible kralické připomene během několikadenních oslav v Kralicích nad Oslavou řada přednášek a kulturních i duchovních akcí, organizátoři nezapomněli ani na programy pro děti.

Podrobný program nabízí internetové stránky www.nase-reformace.cz.

 

 

Autor článku: Martina Jandlová
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou