Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Zlaté hory přivítají Pouť národů

Datum publikace3. 9. 2013, 17.42
TiskTisk

Za přítomnosti kardinála Dominika Duky, ostravsko – opavského biskupa Františka Lobkowicze a opolského biskupa Andrzeje Czaji se v sobotu 21. září 2013 uskuteční na poutním místě Panny Marie Pomocné u Zlatých Hor tradiční Pouť národů.

Zlaté Hory: Vrcholem pouti bude slavnostní bohoslužba, kterou od 11.15 hodin budou společně celebrovat všichni tři biskupové. Bezprostředně poté budou moci návštěvníci Zlatých Hor uctít ostatky bl. Jana Pavla II.

Na programu, který začne v 10.00 hod. přivítáním poutníků, bude dále společná modlitba růžence, loretánská litanie a pobožnost ke cti Panny Marie. Tou také ve 14.30 hodin letošní Pouť národů skončí.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou