Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Diecézní pouť ministrantů 14. 9. v Krnově a na Cvilíně

Datum publikace10. 9. 2013, 18.40
TiskTisk

Na svátek Povýšení svatého kříže zamíří v sobotu 14. září 2013 do Krnova ministranti z celé ostravsko-opavské diecéze. Na setkání s biskupem Františkem Václavem Lobkowiczem se každoročně vydají stovky dětí, které se zapojují ve svých farnostech při ministrantské službě.

Krnov: Začátek ministrantské pouti je v minoritském kostele Narození Panny Marie v centru města. Registrace účastníků je od 9.00 hodin na recepci v sousedním klášteře minoritů na ulici Štursova. Mše svatá začíná v 10.00 hodin. Po bohoslužbě, kterou bude celebrovat biskup František Václav Lobkowicz společně s desítkami kněží, bude pro ministranty nachystaná celodenní soutěž v ulicích města a v areálu Domu dětí a mládeže.

Od 14.30 do 15.00 hodin je na programu výstup na Cvilín k poutnímu kostelu Panny Marie Sedmibolestné, začíná v 15.00 hodin adorace před Nejsvětější svátosti oltářní. V 15.30 hodin budou vyhlášeny výsledky soutěží. V 16.00 hodin se ministranti a ministrantky vydají na zpáteční cestu do svých domovů.

Plakát ke stažení zde.

Mapka ke stažení zde.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou