Lupa
Obsah Obsah
Portál

Biskup Vokál se zúčastní Polsko-českých dní křesťanské kultury

Datum publikace13. 9. 2013, 17.12
TiskTisk

Královéhradecký biskup Jan Vokál se zúčastní Polsko-českých dní křesťanské kultury. V neděli 15. září 2013 bude hlavním celebrantem mše svaté v Dusznikách-Zdroju.

Duszniki-Zdróje: Královéhradecký biskup Jan Vokál se o tomto víkendu zúčastní tradičních Polsko-českých dní křesťanské kultury v polském městě Duszniki-Zdróje,  nedaleko společných hranic. Bude zde celebrovat nedělní hlavní mši svatou 15. září 2013 od 12.30 ve zdejším kostele Svatých Apoštolů Petra a Pavla.

Polsko-české dny křesťanské kultury se pořádají už od roku 1990, jejich cílem je prohloubit spolupráci a porozumění nejen mezi křesťany z obou zemí.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou