Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Nabídka cesty do Říma na zasvěcení světa Panně Marii

Datum publikace13. 9. 2013, 12.12
TiskTisk

Poutní centrum biskupství královéhradeckého ve spolupraci s ČM Fatimou v Koclířově nabízí možnost mimořádné cesty do Říma na zasvěcení světa Neposkvrněnému Srdci Panny Marie.

Hradec Králové: Odjezd autobusu bude v pátek 11. října 2013 kolem poledne (Brno, Koclířov, Svitavy, Hradec Králové, Praha, Plzeň); příjezd do Říma bude v sobotu 12. října dopoledne.

Je připraven celodenní poutní program v Římě se společným přivítáním sochy Panny Marie Fatimské z Kaple zjevení v Cova d´Iria papežem Františkem. to proběhne v 17.00 hod. na Svatopetrském náměstí, následuje ubytování v Římě.

V neděli 13. října 2013 je naplánována účast na zasvěcení světa papežem Františkem při hlavní bohoslužbě na Svatopetrském náměstí v 10.30 hod. a modlitbě Anděl Páně. Odpolední poutní program proběhne ve Vatikánu.

Následuje večerní odjezd do ČR. Předpokládaný příjezd je v pondělí 14. října 2013 v dopoledních hodinách. Přibližná celková cena včetně dopravy a ubytování je pouze 3.500,- Kč.

Do Říma je také vypravena letecká pouť v termínu 12. - 15. října 2013.

Přihlášky prosím zasílejte co nejdříve na níže uvedené kontakty.

Uzávěrka proběhne nejpozději během Fatimského triduua v ČM Fatimě v Koclířově 5. - 6. října při odhalení a posvěcení sochy Anděla a blahoslavených pasáčků s modlitbami smíru za ČR.

Kontakt: Poutní centrum a ČM Fatima Koclířov, mobil: 731 646 800, e-mail: poutnik@bihk.cz ; recepce@cm-fatima.cz; www.cm-fatima.cz .

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou