Lupa
Obsah Obsah
Portál

Přímé přenosy bohoslužeb v týdnu od 16. do 22. září 2013

Datum publikace16. 9. 2013, 13.00
TiskTisk

Všem těm, kdo se nemohou zúčastnit mše svaté v kostele a chtěli by se připojit alespoň prostřednictvím televize nebo rozhlasu, nabízíme přehled bohoslužeb, vysílaných během tohoto týdne přímým přenosem v Televizi NOE a Radiu Proglas.

Olomouc: Televize NOE zve své diváky k celkem pěti bohoslužbám. Jako každý týden odvysílá tři mše svaté z kaple v ostravském studiu Telepace – v pondělí, středu a pátek od 12.05 hodin. V sobotu od 11.00 hodin stanice nabídne přímý přenos bohoslužby, které bude v ostravském kostele sv. Václava u příležitosti oslav 20 let činnosti místního Centra pro rodinu a sociální péči předsedat generální vikář ostravsko-opavské diecéze Mons. Martin David. V neděli od 10.00 hodin pak nabídne vysílání bohoslužby, kterou bude slavit papež František u příležitosti své pastorační návštěvy italského Cagliari.

V nabídce Radia Proglas jsou mše svaté zařazeny na úterý, čtvrtek a pátek, vždy od 18.00 hodin, tento týden se budou konat ve studiu Proglas, brněnském kostele sv. Augustina a v českobudějovickém kostele sv. Vojtěcha. Nedělní bohoslužba začíná od 9.00 hodin a tentokrát bude přenášena z Duchovního centra P. Martina Středy a blahoslavené Marie Restituty v Brně-Lesné.

Televize NOE

pondělí 16. 9., 12.05: mše svatá z kaple Telepace

středa 18. 9., 12.05: mše svatá z kaple Telepace

pátek 20. 9., 12.05: mše svatá z kaple Telepace

sobota 21. 9., 11.00: mše z kostela sv. Václava v Ostravě, celebruje Mons. Martin David

neděle 22. 9., 10.00: mše svatá u příležitosti návštěvy papeže Františka v Cagliari

Radio Proglas

úterý 17. 9., 18.00: mše ze studia Radia Proglas obětovaná za posluchače rádia

čtvrtek 19.9., 18.00: mše svatá z kostela sv. Augustina v Brně

pátek 20.9., 18.00: mše svatá z kostela sv. Vojtěcha v Českých Budějovicích – Čtyřech Dvorech

neděle 22.9., 9.00: mše svatá z Duchovního centra P. Martina Středy a blahoslavené Marie Restituty v Brně-Lesné

Autor článku: Jiří Gračka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou