Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Papežská misijní díla na Twitteru

Datum publikace20. 9. 2013, 17.16
TiskTisk

Národní kancelář PMD má od září svůj profil na Twitteru, který naleznete pod tímto odkazem:  https://twitter.com/missio_cz  Jeho prostřednictvím by chtěla zájemce o odběr zpráv informovat o aktuálním dění. Pravidelné zveřejňování novinek bude zahájeno třicetidenní sérií misijních myšlenek papeže Františka.

Špindlerův Mlýn: První citát se objeví už tuto sobotu 21. září 2013 na webových stránkách www.missio.cz. Myšlenky Svatého otce budou doprovázeny originálními fotografiemi pořízenými na misijních cestách Národního ředitele P. Jiřího Šlégra.

Souběžně s tím budou citáty každý den po třicet dní zveřejňovány i na twitterovém https://twitter.com/missio_cz nebo facebookovém profilu PMD https://www.facebook.com/PapezskaMisijniDila. Misijní myšlenky papeže Františka mohou přispět k hlubší přípravě na blížící se Misijní neděli, k jejímuž slavení nás Svatý otec zve.

(Zdroj: Papežská misijní díla)

Autor článku: František Jemelka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou