Lupa
Obsah Obsah
Portál

Říjnové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2013

Datum publikace25. 9. 2013, 12.13
TiskTisk

Říjen je tu za pár dní, a s ním tedy i nové číslo časopisu IN! Co v něm najdete tentokrát?

Světoznámý fotograf žraloků a dravých šelem, cestovatel a spisovatel, Richard Jaroněk, má pro strach uděláno. Zažil setkání se stovkami žraloků, lvů, tygrů a dalších šelem. Některé z jeho zážitků si můžete přečíst v říjnovém IN!u.

Co dělat, když chodíte do kostela jenom, proto, že musíte? Jak to změnit? Na to jsme se zeptali za vás. 

Lék na špatnou náladu? Přece pohyb! Připravili jsme pro vás spoustu inspirace a tipů – dozvíte se třeba co jíst, když se rozhodnete aktivně sportovat a také proč vůbec se sportováním začínat. 

K čemu je dobré cvičit na hudební nástroj? Dvoustrana plná známých hudebních interpretů, kteří si sami skládají písničky, vám možná pomůže najít odpověď.

Znáte to. Nesmyslné poznámky rodičů, jako by jejich názory byly z jiné planety, zákopová válka, která se vede z úkrytu a bezpečí vašeho pokoje. A k tomu všemu čtvrté přikázání. Co vůbec znamená a jak si s ním poradit v praxi?

Dále se můžete těšit na fotoromán, velkou soutěž pro nové předplatitelky, „vychytávky“ do školy, okénko ze světa kluků, zajímavosti z historie, rébusy na ukrácení dlouhé chvíle a mnoho dalšího.

Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou