Lupa
Obsah Obsah
Portál
Reklama

Televize Noe přenáší návštěvu papeže Františka v Assisi

Datum publikace3. 10. 2013, 17.23
TiskTisk

V pátek 4. října vykoná Svatý otec pouť ke hrobu svatého Františka do Assisi. Papežův program mohou sledovat i diváci Televize Noe.

Ve spolupráci s Vatikánským televizním centrem připravila Televize Noe celkem čtyři bloky přenosů z Asissi, prokládaných vstupy ze Studia František s různými hosty.

K televizním přijímačům jsou diváci zváni v časech:

08.00-10.00 Setkání papeže Františka s tělesně postiženými a nemocnými dětmi v kapli Institutu Serafico; modlitba v kostele sv. Damiana, a setkání s chudými, o které pečuje místní Charita

10:30-12.45 Návštěva Baziliky sv. Františka a mše svatá na prostranství před bazilikou

15:00-16.45 Setkání Svatého otce s duchovními osobami v katedrále sv. Rufina a návštěva Baziliky sv. Kláry

17:30-19.20 Návštěva Baziliky Panny Marie Andělské, setkání s mládeží před bazilikou, návštěva svatyně v Rivotorto a odlet papeže z Assisi.

Uvedené časy jsou pouze orientační. 

(Zdroj: www.tvnoe.cz)

Autor článku: Ondřej Mléčka
Ochrana vašeho soukromí je naší prioritou

Abyste mohli co nejlépe využívat služby portálu Církev.cz, včetně nakupování, používáme my a někteří naši partneři tzv. cookies (malé soubory uložené ve vašem webovém prohlížeči). Díky nim si například pamatujeme, zdali jste přihlášeni, vámi provedená a preferovaná nastavení, co máte v košíku, jak máte seřazené a vyfiltrované produkty apod.

Díky nim vám také nenabízíme nevhodnou reklamu a pomáhají nám v analýzách sloužících k dalšímu rozvoji portálu.

Potřebujeme však váš souhlas s jejich zpracováváním. Děkujeme, že nám ho dáte, a ujišťujeme vás, že se k vašim datům chováme maximálně zodpovědně v souladu s platnou legislativou